Actualidad Noticias Torn per als regatistes de Optimist en el CN Altea

Torn per als regatistes de Optimist en el CN Altea

Vela lleugera

12 nov. 2020
Regatistes procedents de tota la Comunitat Valenciana es donaran cita en la badia d'Altea aquest cap de setmana per a participar en el Open Classe Optimist.
CN Altea
CN Altea
Altea

La segona prova autonòmica de Optimist A se celebrarà en el Club Nàutic d'Altea durant els pròxims dies 14 i 15 de novembre, una regata que s'ha convertit ja en un dels clàssics en el seu calendari esportiu anual infantil, amb més de 20 anys d'història. Amb més de 75 regatistes pre-inscrits i sis proves programades, la regata arrancarà el dissabte a les 12.00 hores amb el senyal d'atenció de proves per a finalitzar el diumenge a les 17.00 hores amb el lliurament de trofeus.

L'equip de Optimist A del Club Nàutic d'Altea participarà al complet al costat de regatistes de tota la Comunitat Valenciana, els qui es mesuraran en aquesta regata puntuable per al rànquing autonòmic de les classe Optimist A per a la temporada 2020/2021.

Equip Optimist A CN Altea
García, Carmen
García, Clara Sophie
Santos, Jorge
Caballero, María
Santos, José

L'empresa Dictum Advocats, que li dona nom al trofeu, és el patrocinador oficial de l'esdeveniment, una signatura d'advocacia i consultoria econòmica, financera i tecnològica que porta temps fent costat a l'equip de regates del Club Nàutic d'Altea. Enguany, s'aplicaran protocols de seguretat extraordinaris a causa de la Covid-19. Els accessos a les instal·lacions dels equips amb furgoneta i remolc es realitzaran per dues entrades diferenciada i cada Club accedirà segons el llistat, després de passar pel control de temperatura i zona de desinfecció.

La zona d'Encallada dels diferents equips estarà restringida únicament a participants, tècnics, marineria i personal involucrat en l'organització. No es permetrà l'accés a acompanyants, familiars ni personal no acreditat. A més, s'haurà de mantindre el distanciament entre regatistes dels diferents clubs amb la finalitat d'evitar la interacció i evitar possibles contagis.