Actualidad Noticias SomTripulació al descobert per un tripulant i un armador

SomTripulació al descobert per un tripulant i un armador

Entrevistes

23 nov. 2021
Enrique Berto i Michael Selley, tripulant i armador presents en SomTripulació, ens compten en primera persona la seua experiència amb l'eina
FVCV

SomTripulació és un servei pioner en el món de la vela que oferim des de la FVCV als nostres federats de manera exclusiva en l'àmbit de la Comunitat Valenciana. L'objectiu d'aquesta eina és posar en contacte a regatistes i armadors perquè puguen formar equip i participar en qualsevol competició. I aprofitant l'ocasió hem volgut preguntar-los a Enrique Berto i Michael Selley, tripulant i armador presents en SomTripulació, perquè ens compten en primera persona la seua experiència amb l'eina. 

 

  • Com és l'experiència d'ús de l'aplicació #SomTripulació?

Enrique Berto (Tripulant): Fàcil i senzilla. És una aplicació molt intuïtiva i gens difícil d'usar, fins i tot si desitges variar alguna dada és súper senzill i pots actualitzar la teua fitxa tantes vegades com ho cregues necessari.

Michael Selley (Armador): Com a armador la meua experiència amb aquest servei ha sigut molt positiva, a més de que m'ha resultat molt fàcil d'utilitzar.

 

  • Has arribat a connectar amb algun armador/tripulant gràcies a aquesta plataforma?

E. Berto (Tripulant): De moment no, però aqueix és l'objectiu. Falta que SomTripulació realment es consolide, la conega més gent i així a poc a poc siguem més usuaris. Una bona idea per a donar-li més publicitat seria fer-la arribar als clubs i que en les reunions de patrons es done a conéixer.

M. Selley (Armador): Encara no he contactat amb ningú però la meua idea a curt termini és fer-ho. De fet, en breu connectaré amb algun tripulant. Estic segur que quan comence tornaré a repetir.

 

  • Consideres que t'ha ajudat a conéixer també a altres tripulants/armadors?

E. Berto (Tripulant): Si, gràcies a SomTripulació he pogut conéixer a altres tripulants encara que en principi sol sobre ‘paper’, però a poc a poc i a mitjana que hi haja més tripulants inscrits podrem anar coneixent-nos.

M. Selley (Armador): Sí. Considere que tant per a tripulants com per a armadors és una iniciativa estupenda, molt pràctica i profitosa.

 

  • Creus que és una eina útil i que hauria d'animar-se més gent?

E. Berto (Tripulant): Per descomptat. És una manera de crear una bossa que connecte a tripulants amb ganes de navegar i a armadors que no gaudeixen del tot dels seus vaixells per falta de tripulació amb major o menor grau d'experiència. Pel que és una eina que pot ajudar tots dos perfils a gaudir de la navegació i la competició.

M. Selley (Armador): És útil i sobretot necessària per a la nostra comunitat. Hem d'animar-nos tots i inscriure'ns. I òbviament cal continuar difonent-la perquè aquesta eina puga arribar a tots.

 

  • Què opines sobre que la FVCV pose a la disposició dels federats serveis d'aquest tipus?

E. Berto (Tripulant): És una idea excel·lent. Ara que ja està posada en marxa toca treballar en la seua promoció perquè siga una bossa molt dinàmica. M'explique, en algunes regates veus vaixells que van curts de tripulació perquè els ha fallat algun tripulant o perquè no coneixen a ningú que vulga eixir a navegar aqueix cap de setmana o aqueixos dies i per a aquests casos SomTripulació és l'eina ideal.

M. Selley (Armador): Sense dubte és una gran iniciativa. Hui dia suposa per als armadors i els tripulants el millor tauler d'anuncis. Uneix a persones amb els mateixos interessos i això és beneficiós per a tots.

Related links