Actualidad Noticias Mateo Codoñer i Manuel Campos, vencedors de la cita mundialista de Snipe en el Real Club Nàutic de València

Mateo Codoñer i Manuel Campos, vencedors de la cita mundialista de Snipe en el Real Club Nàutic de València

Vela lleugera

09 maig 2022
El Real Club Nàutic de València tanca el TAP classificatori per als juvenils de Snipe complint el programa de sis proves
RCN Valencia

El Real Club Nàutic de València tanca el TAP Juvenil Snipe, classificatori per al Mundial, complint amb el programa de sis proves en les dues jornades de competició, mercè això sí a les bones condicions de vent en àrea de regates ‘Manel Casanova’.

Els favorits han complit amb els previst, amb això Mateo Codoñer (RCN de València) i Miguel Campos (RCR d'Alacant) es fan amb el triomf final, gràcies als parcials de 4-3-1-1-1-1 sumant un total 11 després del descarte aplicada que ha sigut aqueix 4t lloc en la primera prova en la jornada inaugural.

El podi en el Real Club Nàutic de València s'ha tancat amb les dones Irene i Rosario de Tomás (RCN València), qui a més s'emporten el trofeu a la primera tripulació femenina. Les valències segellen la seua participació en el Golf de València amb quatre segons llocs, un cinqué i un seté, parcial que es lleven, per la qual cosa es queden en el seu caseller amb 13. Bronze ha sigut per als locals Quicorras Urios i Alex de Castro, amb 17 punts en el seu caseller (3-1-5-5-3-UFD).

El lliurament de trofeus s'ha celebrat en la Base de Regates del Real Club Nàutic de València, comptant amb la presència de Rafel Chirvella, vicepresident de la FVCV; Marisa Arlandis, president del Real Club Nàutic de València, acompanyada per Eduardo Navarro, Vocal de Vela Lleugera, i Jovi Marzal, Capità de Flota Snipe del Club.