Actualidad Noticias Federa´t, et convé

Federa´t, et convé

Institucional

19 gen. 2023
Buscant sinergies amb altres Federacions, aquest 2023 comptem amb una nova companyia asseguradora: Murimar Segurs
FVCV

Donem la benvinguda a una nova temporada i volem recordar-te la importància de navegar amb la seguretat i la confiança que aporta estar federat. Perquè traient-te la teua llicència també obtens l'Assegurança d'Accident Esportiu i Responsabilitat Civil necessaris per a cobrir la pràctica de l'activitat esportiva.

I com a primícia enguany ens unim a una nova asseguradora: Murimar Segurs. Sumant-nos a la companyia de la Real Federació Espanyola de Vela, i buscant sinergies amb altres federacions i amb els objectius dels federats i la Federació, aquest 2023 treballarem amb Murimar Segurs.

Perquè estar federat és també la manera de fer costat a la Vela en la Comunitat Valenciana, perquè junts puguem fer més força i aconseguim els objectius esportius, socials i educatius que comporta aquest esport.

Si atenem l'anàlisi de les dades, podem veure que durant l'última temporada es va produir un increment en els comunicats d'accidents i és que, encara que cal estar assegurat per a navegar amb garanties, per damunt de tot, cal estar preparat físicament per a eixir a la mar ja que el millor segur és no utilitzar-lo.

Federa't, et convé. Per la seguretat i protecció que aporta, per fer costat a la vela i també per a beneficiar-te dels acords de col·laboració que la FVCV manté amb empreses i entitats compromeses (algunes que ja coneixeu i altres que s'aniran sumant enguany) i per poder gaudir en exclusiva de SomTripulació, un servei pioner en el món de la vela l'objectiu de la qual és posar en contacte a regatistes i armadors perquè puguen formar l'equip necessari i participar en qualsevol competició.

Entra en la nostra web, accedeix a l'apartat de Llicències i troba la que millor s'adapte a les teues necessitats, ja que disposes des de la d'Esportista per a competir fins a Carnet Esportiu o llicència per un dia.

I finalment des de la mateixa web podràs descarregar-te la nostra APP ‘SomVela’ per a tramitar i guardar ací la teua llicència.

Féderate, et convé! #SomTripulació

Related links