Actualidad Noticias El Tagomago III i l´Aurora campions de l´Autonòmic de Creuers de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana

El Tagomago III i l´Aurora campions de l´Autonòmic de Creuers de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana

Creuer
11 oct. 2020
El Real Club Nàutic de Calp ha sigut la seu on s'ha celebrat el Campionat Autonòmic de la FVCV amb 26 embarcacions en lliça
FVCV
FVCV
RCN Calpe

La Federació de Vela de la Comunitat Valenciana ha coronat hui als nous campions autonòmics de classe creuer en el Real Club Nàutic de Calp.

Després d'una primera jornada en blanc, on el vent no va donar treva i no va permetre completar cap prova, hui la flota ha pogut disputar quatre sobrevent – sotavent amb un vent constant de dotze nusos arribant a puntes de vint-i-dues que ha fet les delícies dels regatistes.

Amb vint-i-sis embarcacions inscrites, Comité ha donat el xiulet inicial agrupant-les en ORC 1 i 2 i ORC 3, 4 i 5. Una intensitat de vent que oscil·lava entre els dotze – quinze nusos constants, ha propiciat que s'anaren donant eixides consecutives i que la jornada finalitzara amb quatre bastons completats.

Els locals s'han imposat en la classificació general deixant el títol de les dues categories a casa. En ORC 1 i 2 el Tagomago III de Juan Carlos Albelda ha sigut el líder indiscutible adjudicant-se tres dels quatre parcials completats.

La tripulació del M8, patronejada per Jose Luís Francés, s'ha emportat la plata per al Real Club Nàutic de València gràcies als dos segons llocs signats en les primeres mànegues del dia. I el bronze s'ha anat al Real Club de Regates d'Alacant de la mà del Tanit IV – Medilevel, que han protagonitzat la gran remuntada de la jornada després d'una molt mala eixida en la primera prova que els deixava setens en la general.

En ORC 3, 4 i 5 l'Aurora patronejat per Javier Lledó s'ha emportat l'or en aquesta categoria. Però els del Real Club Nàutic de Calp no l'han tingut res fàcil ja que l’ Ardora III li ha estat marcant fins a l'última mànega. Finalment, els de Javier Lledó han sentenciat i han pujat a l'alt de la classificació.

A només dos punts ha quedat l’Ardora III d'Antonio Gadea que s'ha emportat la plata per al Real Club Nàutic de Dénia. I completant el podi, el X Tutatis de Luis Esperanza del Real Club de Regates d'Alacant.