Actualidad Noticias El Open Bahia d´Altea obri el 2022 per a la Vela Lleugera

El Open Bahia d´Altea obri el 2022 per a la Vela Lleugera

Vela lleugera

13 gen. 2022
Després de les dates nadalenques, el Club Nàutic d'Altea inicia el seu calendari de regates de 2022 i ho fa amb el Trofeu Open Bahia d'Altea, que tindrà lloc els pròxims dies 15 i 16 de gener
CN Altea

Aquest cap de setmana, la vela torna a omplir la badia d'Altea i, en aquesta ocasió, és el torn per a les flotes de vela lleugera. Els millors regatistes de tota la Comunitat Valenciana es mesuraran en aquesta primera prova de 2022 puntuable per al rànquing autonòmic.

El Open Bahia d'Altea és ja tot un clàssic dins del calendari hivernal de regates del Club Nàutic d'Altea, i enguany compta amb el patrocini de Dictum Advocats.

En aquesta edició 2022, entraran en competició les classes ILCA 4, ILCA 6, ILCA 7, 420 i Flying Dutchman, que actualment compten amb més de 100 regatistes inscrits.

Amb un màxim de sis proves previstes que es realitzaren en format de flota, la regata arrancarà el dissabte a les 12.30 hores amb la primera jornada de proves i continuarà fins al diumenge.

El lliurament de trofeus tindrà lloc a partir de les 16.30 hores i es realitzarà en l'exterior limitant l'accés els regatistes participants.