Actualidad Noticias Descobreix com els ha anat als regatistes de la Comunitat Valenciana en el Campionat Mundial de Flying Dutchman en Campione del Garda

13 set. 2022
Aquesta nova jornada va acollir a 68 competidors de tres continents diferents
FVCV

El Campionat Mundial de Flying Dutchman, que va tindre lloc en Campione del Garda, va acollir en una nova jornada a 68 competidors de tres continents diferents que es van donar cita del 2 al 10 de setembre en les aigües del Municipi de Tremosine sul Graderia.

Entre els regatistes participants es trobaven els equips de la Comunitat Valenciana. Del Real Club Nàutic de Torrevieja van participar les duples de Ginés Romero i Justo Gil i Francisco Martínez i Pepe Ruiz. També van ser present els esportistes del Club Nàutic d'Altea: Enrique Egea Moreno i Enrique Egea Aguado, Juan Ignacio Egea Moreno i Juan Ignacio Egea Aguado i Guzmán Egea Aguado i Aleksis Tjurins.

Els regatistes de la Comunitat Valenciana es van enfrontar potser del panorama mundial amb unes dures condicions meteorològiques amb vents del nord de quasi 40 quilòmetres, que va dificultar alguna de les jornades de competició.

Després de deu regates disputades al llarg de cinc jornades la victòria va ser per a la tripulació alemanya composta per tripulacions Kay-Uwe Lüdtke i Kai Schäfers del Yachtclub Berlin-Grünau i el Yachtclub Westfàlia Arnsberg.

Els primers participants de la Comunitat Valenciana en la classificació general van ser Ginés Romero i Justo Gil que van concloure en la dotzena posició seguits per Francisco Martínez i Pepe Ruiz que van ser catorzens.

Més arrere en la classificació es trobaven Enrique Egea Moreno i Enrique Egea Aguado (37é) Juan Ignacio Egea Moreno i Juan Ignacio Egea Aguado (45é) i Guzmán Egea Aguado i Aleksis Tjurins (55é).